Здравейте! Имам проблем с новата си стара алфа - пали без проблем, но докато стопли ми глъхне нещо, т.е. тръгвам и до 3-та предавка като натисна газта вместо да качва обороти губи мощност за известно време и забива муцуната... какво трябва да сменя?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем глъхне студена 156 1.8 TS
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rborissov Покажи съобщениеЗдравейте! Имам проблем с новата си стара алфа - пали без проблем, но докато стопли ми глъхне нещо, т.е. тръгвам и до 3-та предавка като натисна газта вместо да качва обороти губи мощност за известно време и забива муцуната... какво трябва да сменя?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
и мойта е апсолютно сьщата даже и като е топла неможе да мине 4000-4500об минаваги ама с огромни мьки и то на пьрва втора та щете помоля като ия оправиш дами драснеш на скайп stili124 и да споделиш от какфо е били щесамти много благодаренALFA ROMEO 156 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеПровери температурния датчик за охлаждащата течност и най добре смени дебитомера или поне го почисти.
п.с. гофрирания маркуч ще се опитам сам да го намерямерси на всички чакам отговор и почвам да разглобявам
Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp
Comment
-
Първоначално публикувано от rborissov Покажи съобщениемерси за съвета ама съм много бос и ще изстрелям един страшен въпрос - къде е тоя дебитомер?
п.с. гофрирания маркуч ще се опитам сам да го намерямерси на всички чакам отговор и почвам да разглобявам
P.S. Колегата вече е сложил снимка като при теб.Last edited by myato; d.m.y г., 20:16.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
така значи свалих го това чудо и въпреки че ми изглеждаше чисто ново изяде няколко спринцовки spirtum vini, след което го подсуших и проветрих хубаво и го сложих обратно. промяна кой-знае каква няма сега не тръгват надолу оборотите а ги задържа за момент. между другото си постегнах малко и жилото за газта че беше доста хлабаво. маркучите са здрави. накакъв съвет за следваща стъпка?Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp
Comment
-
Първоначално публикувано от rborissov Покажи съобщениетака значи свалих го това чудо и въпреки че ми изглеждаше чисто ново изяде няколко спринцовки spirtum vini, след което го подсуших и проветрих хубаво и го сложих обратно. промяна кой-знае каква няма сега не тръгват надолу оборотите а ги задържа за момент. между другото си постегнах малко и жилото за газта че беше доста хлабаво. маркучите са здрави. накакъв съвет за следваща стъпка?
А маркучите се свалят огъват се и се оглеждат за пукнатини. Ако всичко е наред по тези елементи може да отидеш да ти проверят ламбда сондата дали работи коректно и температурния датчик дали отчита вярно и това е хубаво да се направи докато колата е студена.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment